Belastingkantoor, Tax Office, Kancelaria Podatkowa
Wioletta Wojciechowska & Erwin Jongman

14 JAAR EEN GROTE SPELER OP DE EUROPESE MARKT

Beste (aanstaande) klanten! 

Ook wij hebben onze maatregelen moeten nemen door het Corona-virus. Dat betekent dat ons kantoor gesloten is en dat wij vanuit huis werken.

Wij kunnen geen klanten meer ontvangen op ons kantoor. Wij willen de gezondheid van onze mensen en onze klanten uiteraard niet in gevaar brengen!

Natuurlijk kunt U bij ons normaal uw aangifte of andere dienst blijven doen! Voor het doen van uw aangifte inkomstenbelasting hebben wij een speciale applicatie ontworpen. Deze applicatie is te vinden onder www.kancelariapodatkowa.nl

Onze vertrouwde werkwijze veranderd niet, alleen het inzenden van uw documenten gebeurt nu via deze online applicatie. Uiteraard is dit helemaal beveiligd! 

Voor onze overige diensten kunt U ons via mail info@kancelariapodatkowa.nl of telefonisch 06-33900588 bereiken.
Op deze manier kunnen wij U toch 100% van dienst blijven!


Blijf gezond, blijf thuis en hou afstand! 


Jongman Advies Buro in Didam (NL) biedt een volledig pakket van administratieve diensten, fiscaal-, sociaal- en verzekeringsadvies. 

U wilt geen omkijken hebben naar uw financiële zaken en U wilt dat deze in vertrouwde handen zijn. Zowel op de zakelijke- als de private markt kunnen wij U ontzorgen. En uiteraard zijn wij zeer concurrerend met onze prijzen!

Maak via onze site een eerste kennismaking met onze diensten of maak direct een vrijblijvende afspraak via de contact pagina.

Jongman Advies Buro, eerlijk en oprecht!